Zilverkleurige sieraden voor iedereen

Ben jij dol op zilveren sieraden? Dan hebben we goed nieuws! Zilver maakt momenteel een comeback op gebied van sieraden en accessoires. Benieuwd wat zilver nu zo populair maakt? Dit komt doordat iedereen het kan dragen, van jong tot oud!

Zilver staat iedereen!

Zilverkleurige sieraden staan over het algemeen iedereen goed vanwege de neutrale uitstraling. Waar een tijd geleden de gouden sieraden écht in de mode waren maakt dit nu langzaam plaats voor zilver en metallic. Zilver is tijdloos, chique én makkelijk te combineren. Uiteraard speelt hierin ook de prijs een rol, zilveren sieraden zijn over het algemeen beter te betalen dan gouden sieraden.

Toch wordt zilver al sinds de oudheid gebruikt voor het maken van zilveren sieraden, dit komt voornamelijk doordat je vroeger makkelijker aan zilver kon komen dan aan het kostbare goud. Voor het maken van sieraden en accessoires wordt vaak sterling zilver gebruikt: een legering van zilver met edelstaal bijvoorbeeld. Dit maakt het zilver wat harder en daardoor kan het makkelijker gesmeed worden tot prachtige zilveren sieraden.

Zilveren sieraden shop je bij Juwelier de Bokx Wijffels!

Of je nu op zoek bent naar zilveren oorbellen, ringen kettingen óf armbanden je bent bij Juwelier de Box aan het juiste adres! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige ring die is afgewerkt met kleine diamanten van het merk Breuning.

Of de romantische hanger met hart en een schitterende rij van zirkonia’s. De combinatie van de sprankelende zirkonia’s en het bijzondere hart maken dit een prachtig cadeau om te geven en om te krijgen. 

Je shopt alle zilveren sieraden makkelijk en snel online bij Juwelier de Bokx Wijffels! Na het plaatsen van jouw bestelling gaan we aan de slag met het verzenden van jouw order zodat je de bestelling binnen enkele dagen in huis hebt.